Športni večeri - Hura, konec pouka

ŠRC Reka, od 27.6.2011 do 10.7.2011

Športno društvo Dolina v sodelovanju z občino Šmartno organizira in izvaja poletne športne večere  v ŠRC Reka. Naš cilj je, da bi se jih udeležilo čim več mladih po letih in po srcu. Za predšolske otroke imamo pripravljenih nekaj igral, mini nogometna gola, ki sta lahko tudi rokometna, in košarkarski koš z obročem na višini dveh metrov. Za osnovnošolce, srednješolce, študente in ostale mlade po srcu bodo pripravljena igrišča za ulično košarko, odbojko na mivki ter igrišče za badminton. Konec junija pa bo zopet možno igrati tudi nogomet na travi na glavnem igrišču. Lepo vabljeni tudi tisti, ki si želite samo krajših ali daljših sprehodov, ali pa si po napornem dnevu želite odpočiti v našem športnorekreacijskem centru Reka.

Vse aktivnosti bodo za udeležence brezplačne. Vadba bo usmerjena, kar pomeni, da športno društvo poskrbi za športne rekvizite in pripomočke ter pripravi igrišča. Če bo udeležencev na določenem igrišču več, kot je prostora, bomo člani športnega društva organizirali turnirje. Za varnost otrok poskrbite sami. Udeležba je na lastno odgovornost. Poskrbljeno bo tudi za pijačo.

Športni večeri bodo trajali od navedene ure do 20. ure. V primeru slabega vremena ali oddanega ŠRC Reka v najem, tisti dan aktivnosti v ŠRC Reka odpadejo. Hvala za razumevanje.

Lepo vabljeni na športne večere!